Η Κερκίδα έχει κέφια…

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Η Κερκίδα έχει κέφια…
ΠΕΜΠΤΗ 20 Μαϊου 2010 
Από Κώστας Φόλλας
ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΦΠ. ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟΣ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ». ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: «ΜΕ ΤΗΝ 7 ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ»! ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ… «ΣΑΝ ΤΖΟΥΛΙΑ» ΤΗΣ ΑΝΔΟΡΑΣ.-
Το Πρωτάθλημα τελείωσε χθες με την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, τα αποτελέσματα της οποίας έφεραν τον Ολυμπιακό στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας και πέμπτο συνολικά στη Σούπερ Λίγκα.
Από χθες το βράδυ, τα θέματα του sportdog που αφορούν τον Ολυμπιακό έχουν… τραβήξει πολλούς αναγνώστες. Τα σχόλια των οπαδών των «ερυθρόλευκων» καθώς και φίλων άλλων ομάδων επικεντρώθηκαν στην πλήρη φετινή αποτυχία του συγκροτήματος του Πειραιά.
Επειδή, όμως, πάνω από όλα το ποδόσφαιρο είναι τρόπος διασκέδασης, ο sportdog αποφάσισε –αυτή τη φορά- να «μαζέψει» τα πιο χιουμοριστικά μηνύματα.

Τα περισσότερα, μάλιστα, προέρχονται από τους ίδιους τους οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν διστάζουν να αυτοσαρκάζονται, κάτι που αποτελεί δείγμα υγιούς συμπεριφοράς. Φυσικά, οι μη Ολυμπιακοί δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και άρχισαν τα «πειράγματα», με αποτέλεσμα η συζήτηση που φιλοξένησε η αγαπημένη σας ιστοσελίδα να είναι σε πολλά σημεία, εξαιρετικά ευχάριστη.

«Και κλάμα ο Ντιόγο…»

Ένα μικρό δείγμα των σχολίων που… έγραψαν από χθες το βράδυ παρουσιάζεται παρακάτω.

Ο «ερυθρόλευκων» αισθημάτων Georgy βλέποντας το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ σχολίασε: «Καλά, μιλάμε μόνο ο Ντομί είναι πάνω από 18-19 στον πάγκο. Καλά ρε, ομαδάρα γίναμε. Αγγλία!», ενώ δεν έκρυψε τη… στενοχώρια του για τον Ντιόγο: «Και κλάμα ο Ντιόγο. Ούτε δύο εβδομάδες δεν θα κάτσει στη Βραζιλία».

«Το ηφαίστειο»

Αντίθετα, ο Πεντάστερος, επίσης φίλος του Ολυμπιακού, αποκάλυψε ότι οι παίκτες θα κάνουν τελικά διακοπές: «Έχει σχέδιο ρε ο Κόκκαλης. Θα κληρωθεί με την Χαφναρφιοντούρ Ρέυκιαβικ, το ματς θα αναβληθεί κάνα δυο μήνες λόγω ηφαιστείου και η ομάδα του θα κάνει προετοιμασία για να παίξει Σεπτέμβρη».

«Θα βαλσαμώσουμε τον Νικοπολίδη»

Ως άλλος Κόκκαλης, ο jarre77 δημοσιοποιεί το σχέδιο για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς: «Αγαπητοί μου φίλαθλοι, μη στεναχωριέστε. Θα κάνουμε ό,τι πρέπει. Ο Ντιόγκο του χρόνου θα είναι υγιής, ο Γκαλέτι θέλει δεν θέλει, μπορεί δεν μπορεί, θα παίξει. Θα βαλσαμώσουμε στην εστία τον Νικοπολίδη (εξάλλου φέτος μοιάζει με άγαλμα...). Ο Τάσος ο Μπάνταρος θα υπογράψει δεκαετές συμβόλαιο, ο Όσκαρ έχει δυο χρόνια ακόμη. Ο Στολτίδης θα είναι φρέσκος με μια εβδομάδα ξεκούραση. Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό (επιστροφή Μπόρχα -ξεκολιαστη-κόμπρα), στο κέντρο ένα παικτάκι στυλ Μπαμπαγκίντα, αριστερό χαφ θα βαφτίσουμε τον Λεονάρντο, εξάλλου αν θυμάστε αυτός μας χάρισε τη νίκη με Άρσεναλ. Προς τι λοιπόν αυτός ο πανικός; Με αγάπη ο πρόεδρός σας».


«’Με τη θύρα 7 στην Αλβανία’»

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε στους φίλους του sportdog η λίστα με τις πιθανές αντιπάλους του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Ο οπαδός του Ολυμπιακού crzmanou σχολίασε: «’Με τη θύρα 7 στην Αλβανία’, σαν να τη διαβάζω από τώρα τη διαφήμιση στον Πρωταθλητή».

Ο… ομοϊδεάτης του, BuLLsi πρόσθεσε: «Ούτε στο Στοίχημα δεν τις έχω δει αυτές τις ομάδες … Θα προτιμούσα την ομάδα από τα Σκόπια ή την Αλβανία για να μην κάνουν μακρινά ταξίδια τα παιδιά και κουραστούν από νωρίς».

«Άμα πέσετε με τη Σαν Τζούλια πάρτε μαζί σαμπάνιες»
Από τις υποψήφιες αντιπάλους του Ολυμπιακού, αυτή που συζητήθηκε περισσότερο, για λόγους που εύκολα γίνονται αντιληπτοί, είναι η Σαν Τζούλια. Ο ΑΕΚτζής Kostas 21r έδωσε την ακόλουθη… συμβουλή: «Άμα πέσετε με τη Σαν Τζούλια πάρτε μαζί και σαμπάνιες για παν ενδεχόμενο», ενώ ο φίλος του Παναθηναϊκού, alemao συμπλήρωσε: «Σαν Τζούλια (Ανδόρα). Αυτός ο αγώνας θα βγει και σε dvd».

«Κοντομάνικα στην Ευρώπη»
«Συμβουλή» στους Πειραιώτες έδωσε και ο επίσης «πράσινος» xardal: «Όταν φεύγετε για τις χώρες αυτές τις μακρινές τις περίεργες, να δένετε από πίσω σας ένα σχοινάκι για να βρίσκετε το δρόμο του γυρισμού. Και προσοχή στις Λαιστρυγόνες, τους Βησιγότθους και το νησί των Λωτοφάγων. Καλή τύχη», συμπληρώνοντας σε άλλο σχόλιο: «Να φάτε τη γλώσσα σας όλοι οι πικρόχολοι που λέγατε ότι δε θα φορέσουν ποτέ κοντομάνικα στην Ευρώπη. Μας αποστόμωσαν!».

«Στα καλύτερα σαλέ της Ισλανδίας»

Υπάρχει, πάντως, και ένας Παναθηναϊκός που… ζηλεύει. Να τι γράφει ο S.V: «Ναι μωρέ, μία χαρά θα είναι. Θα τρώμε εμείς εδώ τη ζέστη και το καυσαέριο και αυτοί θα απολαμβάνουν τσαγάκι στα καλύτερα σαλέ της Ισλανδίας. Και έχουν και παράπονο από πάνω. Ήμαρτον!».

Επίλογος με τον REDAUSTRALIA το σχόλιο του οποίου, περικλείει το πιο «σοφό» μήνυμα προς κάθε φίλαθλο: «Αυτό ήταν 5οι στο Πρωτάθλημα. Αλλά πέρα από τη στιγμιαία θλίψη δεν χαλιόμαστε ολικά. Η ζωή συνεχίζεται, έτσι είναι ο αθλητισμός».

Καλό καλοκαίρι, ποδοσφαιρόφιλοι! 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks