ΝΕΟΙ ΡΟΔΟΥ-ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 1-1 - ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΣΚΟΡ.

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 3-5-2010
(Αποστολή στη Ρόδο: Δημήτρης Πάππας)
Η χαλαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν τον αγώνα στα πρώτα 12 λεπτά σε συνδυασμό με την υστέρηση στην τελική προσπάθεια αλλά και την έλλειψη τύχης, ήταν οι ...αιτίες που οι Νέοι του Πιερικού δεν έφυγαν με το «τρίποντο» κόντρα στη Ρόδο. Οι γηπεδούχοι στο 12’, σε μια από τις ελάχιστες καλές τους στιγμές στον αγώνα, εκμεταλλεύτηκαν την ολιγωρία της άμυνας του Πιερικού και άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Καρπαθάκη μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Μετά την επίτευξη του τέρματος ο Πιερικός ανέβασε την απόδοσή του και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα. Οι Κατερινιώτες που αγωνίστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα στην αναμέτρηση δεν πήραν πέναλτι στο 15’ σε αποβολή-μαρς του Μυστακίδη. Στο 55’ ο κορυφαίος του αγώνα Καραγκούνης μετά από εκπληκτική προσπάθεια που ξεκίνησε πίσω από τη μεσαία γραμμή, έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της Ρόδου στην μεγαλύτερη ευκαιρία των «μελανολεύκων». Ό,τι δεν κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού στα 90 λεπτά του αγώνα, το πέτυχαν στις καθυστερήσεις όταν ο Μίγκος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα της Ρόδου. Μπορεί το 1-1 να διαμορφώθηκε λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, όμως η ομάδα που αδικείται από το σκορ είναι ο Πιερικός. Οι παίκτες του Κώστα Μυστακίδη παρά τις αλλαγές προσώπων στη σύνθεση, ήταν εμφανώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και δεν είναι υπερβολή πως αν ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα ή λίγο πιο τυχεροί θα έφταναν σε μια άνετη επικράτηση. Οι γηπεδούχοι μετά το 1-0 οπισθοχώρησαν και επιστράτευσαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, και τις σκόπιμες καθυστερήσεις για να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ (εξ ου και οι πολλές κίτρινες κάρτες που αντίκρυσαν από τον διαίτητή.
Τον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και παρακολούθησαν περίπου 100 άτομα, είδε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Δημήτρης Ελευθεριάδης μαζί με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Γκοτζαμανίδη και τον έφορο Αχιλλέα Ιωακειμίδη οι οποίοι όπως και ο τεχνικός της ομάδας Νέων Κώστας Μυστακίδης αλλά και ο αντιπρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Φώτης Τσικαδέρης έμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Νέοι Ρόδου (Παπαντωνίου): Ριγανάς, Σώτα, Κοντός, Τσακμακίδης, Αρβανίτης, Παπαδόπουλος (72’ Ριζόπουλος), Παπουτσογιαννόπουλος (51’ Τζάρτζαλος), Κουρέτας, Καρπαθάκης, Υμεραλιλάι, Χατζηπαυλής (62’ Σπάτα).
Νέοι Πιερικού (Μυστακίδης): Γκεβρέκης, Καραγκούνης, Μίγκος, Κραγιόπουλος, Νίκου, Μυστακίδης Ι. (81’ Μπαρέκας), Τσιανάκας (63’ Πανανός), Παπατόλιος (63’ Παπαδόπουλος), Παναγιωτίδης, Σεχολάρι, Τσικαδέρης.
Διαιτητής: Τσοπανάκης.
Βοηθοί: Καλκαβούρας, Γεώργας
Κίτρινες: Παπαδόπουλος, Σώτα, Καρπαθάκης, Αρβανίτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρέτας, Τσακμακίδης, Ριγανάς-Μυστακίδης Ι., Νικου
Κόκκινες: Αρβανίτης (2η κίτρινη), Σώτα (2η κίτρινη) Αναρτήθηκε από katerinisport

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks