ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΙ - ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ…

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010
Τρεις νίκες σημείωσαν τα κορίτσια του Αρχελάου στους αγώνες του Σαββατοκύριακου και της Τρίτης. Στις παγκορασίδες  έλαβαν την πρόκριση για τις θέσεις 1-4, στις γυναίκες πέτυχαν μια σπουδαία νίκη γοήτρου, ενώ στις κορασίδες απέκτησαν προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ και τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΡΧΕΛΑΟΣ 2-3
Τα σετ: 25-15, 22-25, 25-17, 18-25, 15-7.
      Την πρόκριση στην ... ισοβαθμία πήρε ο Αρχέλαος, επικρατώντας των μαχητικών νεαρών κοριτσιών του Πιερικού με 3-2, ρεφάροντας την ήττα με το ίδιο σκορ του πρώτου γύρου. Οι μεταξύ τους πόντοι (205-174, +33 για τον Αρχέλαο) έκριναν την πρόκριση.
      Έγινε ένα σχετικά καλό παιχνίδι, με τα λάθη στο σερβίς των κοριτσιών του Αρχελάου (31 στα 4 σετ κι άλλα 2- χωρίς σημασία -στο 5ο σετ) και του Πιερικού ( 5 στο 5ο σετ) να αποδεικνύονται καθοριστικά.
      ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σαρρής): Παρθενίδου, Καραφουλίδου, Κ. Κωνσταντινίδου, Καλαϊτζή, Π. Κωνσταντινίδου, Μπατσίλα, Δ. Ματιού, Μαυρίδου, Τσολακίδου, Φακοπουλίδου, Μ. Ματιού, Θεοδώρου.
      ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Τσιουπλής): Καλανταρίδου, Στεφανίδου, Δοβλέτογλου, Καραμέλιου, Καλαϊτζή, Κοσμίδου, Δημητρούδη, Φραγκουλίδου, Α.-Σ. Χανδόλια, Σακόγλου, Χαλάτση, Ε. Χανδόλια.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-0
Τα σετ: 25-18, 25-20, 25-23.
      Σπουδαία νίκη γοήτρου για τον Αρχέλαο απέναντι στην 2η της βαθμολογίας  ομάδα της Κοζάνης, η οποία ήρθε με ελλείψεις αλλά και μ’ αυτή τη σύνθεση αποτελεί έναν ισχυρό αντίπαλο. Για τον Αρχέλαο ο αγώνας ήταν μια καλή πρόβα εν όψει του αγώνα κορασίδων 2 ημέρες μετά. Το καλό και σταθερό σερβίς (μόλις 2 χαμένα!!!) σ’ αντίθεση με την προηγούμενη ημέρα, αποτέλεσε καλό μήνυμα για τη συνέχεια…Ο Αρχέλαος των πάμπολλων φετινών προβλημάτων έχει χάσει από πιο αδύναμες ομάδες από το ΓΣΚ(έστω χωρίς 4 κορίτσια, τα 2 βασικά) και η νίκη αποτέλεσε καλή ψυχολογική τόνωση…
      ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Τσιουπλής): Παπαθεοχάρη, Μπίλα,  Καλανταρίδου, Στεφανίδου, Καραμέλιου, Καλαϊτζή, Κοσμίδου, Δημητρούδη, Φραγκουλίδου, Κεραμιδιώτου, Ε. Χανδόλια.


ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (ΘΕΣΕΙΣ 1-4): ΑΡΧΕΛΑΟΣ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝ. 3-0
Τα σετ: 25-13, 25-17, 25-15.
      Ο αγώνας θεωρούνταν ντέρμπι καθώς κοντράρονταν οι 2 αήττητες ομάδες. Ακριβώς, όμως την ημέρα που ο Αρχέλαος παρουσιάστηκε πλήρης (μετά της… 20 Δεκεμβρίου!!!) τα κορίτσια του Μέγα εμφανίστηκαν δίχως την αρχηγό τους και το λίμπερο, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα άλλα 2 κορίτσια αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού (2ο και 3ο σετ). Τα κορίτσια του Αρχελάου, με καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία αποτελέσματα επιβλήθηκαν εύκολα κι απέκτησαν το προβάδισμα για την πρωτιά.
      ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Τσιουπλής): Παπαθεοχάρη, Μπίλα, Βασιλειάδου, Καλανταρίδου, Στεφανίδου, Καραμέλιου, Καλαϊτζή, Κοσμίδου, Δημητρούδη, Δοβλέτογλου, Φραγκουλίδου, Ε. Χανδόλια.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks