ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΤΡΙΤΗ 9-3-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δηλώσεις Δημ. Γαλάνη και Δημ. Πόδα

Δημ. Γαλάνης: «Δεν έχουμε να σκεφθούμε πολλά, παρά μόνο τα λάθη μας. - Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον γνωστό καλαθοσφαιριστή και πρόεδρο του ΠΣΑΚ Λάζαρο Παπαδόπουλο»
Δημ. Πόδας: «Το επόμενο παιγνίδι με την ομάδα του Πανερυθραϊκού στην Κατερίνη  αποκτά ιδιαίτερη σημασία»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με..... το Λαύριο στην Αθήνα, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Δημήτρης Πόδας που συνόδευε την αποστολή, δήλωσαν:

Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν ένα ντέρμπι κορυφής με όλη τη σημασία της λέξης. Τρία λεπτά πριν τη λήξη οι ομάδες ήταν ισόπαλες και τελικά το παιγνίδι χάθηκε σε  ένα – δύο σουτ και μία – δύο επιλογές. Δεν έχουμε να σκεφθούμε πολλά, παρά μόνο τα λάθη μας και το πως θα παρουσιασθούμε καλύτεροι στο πολύ κρίσιμο παιγνίδι της Κυριακής.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να συγχαρούμε τον γνωστό καλαθοσφαιριστή και πρόεδρο του ΠΣΑΚ Λάζαρο Παπαδόπουλο για την εξαίρετη και αξιέπαινη πρωτοβουλία που είχε, έτσι ώστε οι αμοιβές του από το ετήσιο συμβόλαιο  με τον ΠΑΟΚ να δοθούν στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι - (ΟΣΕΚΚ) και στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Μακάρι να υπάρξουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες στο χώρο του αθλητισμού, ιδίως τώρα στις δύσκολες μέρες που περνάμε».

Δημήτρης Πόδας – υπεύθυνος μάρκετινγκ Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι για μας. Το Λαύριο είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας και ιδιαίτερα στην έδρα του και διαθέτει πολύ ταλέντο. Η ομάδα μας φάνηκε ανταγωνιστική και προηγούνταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Απλώς κάποια έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία τρία λεπτά, μας στοίχησε το παιγνίδι. Ο πρωταθλητισμός αυτά έχει. Τέτοια παιγνίδια χάνονται σε πολύ λεπτές ισορροπίες. Πάντως η ομάδα ήταν μέσα στο παιγνίδι μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Η διαφορά δεν είναι πραγματική, είναι πλασματική. Διαμορφώθηκε στο τέλος με βολές. Μετά την εξέλιξη της αγωνιστικής αυτής, το επόμενο παιγνίδι με την ομάδα του Πανερυθραϊκού στην Κατερίνη  αποκτά ιδιαίτερη σημασία και έτσι μία νίκη τη Κυριακή θα είναι οδηγός για τη συνέχεια».     

ΦΩΤΟ:
  
Ο Δημήτρης Γαλάνης 

Ο Δημήτρης Πόδας

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks