ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-3-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του προπονητή του Πιερικού Αρχελάου
Δημήτρης Γαλάνης: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, έχει πολύ δρόμο ακόμη και όποιος έχει εφησυχάσει θα βρεθεί προ αρνητικών εκπλήξεων»
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Πανερυθραϊκό στην Κατερίνη, ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας Δημήτρης Γαλάνης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
 «Ήταν ένα παιγνίδι μεγάλης σημασίας και για τις δύο ομάδες και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια, καθώς είχαμε διαφορά σε όλο το παιγνίδι. Απλά στο τέλος λίγο χαλαρώσαμε. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλοδουλεμένη ομάδα. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, έχει πολύ δρόμο ακόμη και όποιος έχει εφησυχάσει θα βρεθεί προ αρνητικών εκπλήξεων. Η νίκη αφιερώνεται τόσο σε όλους τους φιλάθλους που ήταν εδώ στο πλάι μας με έκδηλη την ανησυχία και την αγωνία, όσο και στον καθένα χωριστά που όπως είδαμε, έδωσε και σήμερα την ψυχή του. Ιδιαίτερα την αφιερώνουμε μαζί με όλη μας την αγάπη στον κύριο Τάκη Πόδα, τον πατέρα του προέδρου μας, ο οποίος αγωνιά και αυτός για την πορεία μας».
ΦΩΤΟ:
 Ο Δημήτρης Γαλάνης (Φώτο: Ν. Γκιμπής)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks