EUROPA LEAGUE: Μάχη Παναθηναϊκού στη Ρώμη

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 25/02/2010
Ο φρεσκαρισμένος Παναθηναϊκός δίνει απόψε στην «αρένα» του Ολίμπικο μονομαχία πρόκρισης με την Ρόμα στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Με όπλο το 3-2 του πρώτου αγώνα οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να αντέξουν στην ιταλική πίεση. «Πάμε για πρόκριση» το σύνθημα του Νιόπλια που θα κάνει αλλαγές και θα προφυλάξει τον Ζιλμπέρτο. «50-50 η πρόκριση» λέει ο Ρανιέρι που διψάει για έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Στις 20.00 το μεγάλο ματς από τον ΑΝΤΕΝΝΑ.
Ο Παναθηναϊκός θα ....παρουσιαστεί αρκετά αλλαγμένος σε σχέση με τη βασική ενδεκάδα του καθώς ο Νιόπλιας έχει αποφασίσει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και να χρησιμοποιήσει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, όπως τους Χριστοδουλόπουλο και Μαρίνο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ξεκαθαρίσει ότι θα προφυλάξει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα που προέρχεται από τραυματισμό.
Ο Παναθηναϊκός θα έχει πολλούς Έλληνες οπαδούς στο πλευρό του καθώς υπολογίζεται ότι απόψε στο Ολίμπικο θα βρεθούν 5.000 υποστηρικτές του τριφυλλιού.
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι που δεν υπολογίζει στους Τότι και Τόνι δήλωσε ότι η Ρόμα διψάει για να πάρει ξανά έναν ευρωπαϊκό τίτλο και ότι μετά το σκορ του πρώτου αγώνα η πρόκριση είναι 50-50.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πορτογάλος Μπρούνο Παϊσάο (nooz.gr)
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks