Μπάσκετ – Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010
Σήμερα στο Κλειστό της Κατερίνης, 17:00 - Πολύ καλό θέαμα και τη χαρά της νίκης - Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλων Καλαμαριάς
Να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του κατακτώντας άλλη μία νίκη είναι ο μοναδικός στόχος του Πιερικού Αρχελάου στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Η ομάδα της πόλης μας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη που μάλιστα θα είναι το αποτέλεσμα μιας ακόμα πολύ καλής εμφάνισης από τις πάρα πολλές που πραγματοποίησε στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου κ. Γαλάνης φρόντισε να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική ετοιμότητα με καθημερινές προπονήσεις αδιαφορώντας για την αργία της Καθαράς Δευτέρας αφού προπονήθηκαν και αυτή την ημέρα.
«Τα αγαθά κόποις κτώνται» έλεγαν οι σοφοί αρχαίοι μας πρόγονοι και αυτό τηρήθηκε με θρησκευτική ευλάβεια από τους παίκτες του Πιερικού Αρχελάου που ήταν παρόντες και στην προπόνηση της Καθαράς Δευτέρας.
Ο προπονητής της ομάδας με τη χθεσινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών του, τους οποίους περιμένει σήμερα το απόγευμα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι παίκτες αυτοί είναι οι:
Παπαμιχαήλ, Μητσάκης, Μόρφης, Γκέρος, Δαμαλής, Βίλας, Ράπτης, Γκογκίδης, Θεολόγου, Ροδοστόγλου, Ψαρόπουλος, Τσουκ, Τσαϊτουρίδης και Νίτσιος.
Από τους παραπάνω θ’ αποκλειστούν δύο λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.
Ο Πιερικός Αρχέλαος ήταν ο νικητής και του πρώτου γύρου με 71-64, στο παιχνίδι που έγινε στη Θεσ/νίκη.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks