"Διπλό" πρόκρισης από τους Παίδες Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Τρικάλων - Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας 1 - 3

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010


ΠΕΜΠΤΗ 14.01.2010
Ταραράς - Δερμίσης - Χαρέλας οι σκόρερ των τριών τερμάτων
Σπουδαία νίκη σημείωσαν οι Παίδες της Ε.Π.Σ. Πιερίας στα Τρίκαλα επί της


αντίστοιχης ομώνυμης ομάδας με 1 - 3 τέρματα και μπήκαν δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης περνώντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Φάσεις και γκολ
Στο 2' ο Μωυσίδης τροφοδότησε τον Δερμίση, αυτός σούταρε η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γκοτζαμάνη. Στο 19' ο Λύρας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Ταραράς από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Παίδες μας. Στο 27' το σουτ του Τσιώμη Γ. πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Γκοτζαμάνη. Στο 30' ο Λύρας πήρε την κάθετη πάσα από τον Χαρέλα, μπήκε στην περιοχή, έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Δερμίσης με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα σημειώνοντας το 0 - 2. Στο 31' ύστερα από λάθος του Ταραρά στην άμυνα, ο Σακελλαρίδης μπήκε στην περιοχή και με πλασέ μείωσε σε 1 - 2. Στο 51' ο Πατσιογιώργος μπλόκαρε το σουτ του Μακρή. Στο 55' ο Δερμίσης έβγαλε την σέντρα από αριστερά, το σουτ του Μυρωτή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκοτζαμάνη. Στο 65' ο Χαρέλας με κοντινή προβολή ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τσιώμη από δεξιά σφράγισε τη νίκη των Παίδων γράφοντας το 1 - 3. Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Αρχοντής, Μπουμαρσόπουλος, Αναστασίου από την Λάρισα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Τρικάλων
Γκοτζαμάνης, Σουφλιάς (41' Βεζίνιας), Γκαντιάς, Μπαλογιάννης, Σιούτας, Τσιγαρίδας, Καραθανάσης, Κάλφας (45' Μακρής), Σακελλαρίδης, Καρυδόπουλος, Βερβέρας (54' Τζέλης).
Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας
Πατσιογιώργος, Χαρέλας, Λαγδάρης, Ταραράς, Δολμίδης, Γ. Τσιώμης, Λύρας (69' Β. Τσιώμης), Παπατόλιος, Φουλίδης (54' Μυρωτής), Δερμίσης, Μωυσίδης (74' Νούλας).(Π.Α)

http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks