Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.. ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010 | 0 σχόλια


ΠΕΜΠΤΗ 4-3-2010
Ο ΤΥΧΕΡΟΣ 16ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ  ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..

Δείτε το βίντεο..

Το γκολ της νίκης με βοηθό τον... άνεμο!

Αυτό δεν υπάρχει!!  Δείτε με ποιο τρόπο έχασε τον αγώνα μία ομάδα ποδοσφαίρου, όταν ο άνεμος αποφάσισε να...

http://athlitikipierias.blogspot.com/

Super League - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ - ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΙΛΙΚΑ - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΜΠΤΗ 4-3-2010
ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ..

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 4-3-2010

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 

Ώρα:Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010 9:00 π.μ.
Τοποθεσία:ΓΗΠΕΔΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟ)

ΠΕΜΠΤΗ 4-3-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή στην Αθήνα στις 12 το μεσημέρι 
ΓΣ Λαυρίου – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
Επιτυχία είχε η παρουσία της VODAFONE


● Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης στις 10 π.μ., η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου θα παίξει με το Λαύριο. Πρόκειται για ένα ντέρμπυ κορυφής και έτσι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και για τις δυο πλευρές. Η κατερινιώτικη ομάδα, απόλυτα προσγειωμένη όπως πάντα, θα προσπαθήσει για το αυτονόητο που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Για τον αγώνα αυτό, ο Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα μας, θα πρέπει στο δικό μας αθλητικό γεγονός, να δώσουμε τη διάσταση που του αρμόζει. Πρόκειται για ένα ντέρμπυ κορυφής με δύο πολύ δυνατές ομάδες και τίποτε άλλο. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιγνίδι και όσο για το Λαύριο, έχει εξαιρετικούς παίκτες με φοβερή ποιότητα».
                                                                                           
● Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Ξάνθος και Μπαρμπαντωντωνάκης.
● Πάντως, πολύ ωραίο κλίμα δημιουργήθηκε στον περασμένο αγώνα με τον Εύοσμο. Σε αυτό συνετέλεσε και η παρουσία της VODAFONE με τις εκπλήξεις της. Από ότι μαθαίνουμε και άλλοι χορηγοί ετοιμάζουν ανάλογες προβολές των προϊόντων τους.

● Και οι 12χρονες αθλήτριες που προπονεί στις ακαδημίες η Έλενα Δόβα, απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ, είναι ενθουσιασμένες με το μπάσκετ, αλλά πρώτα από όλα είναι όλες τους καλές  μαθήτριες. Ο φακός της στήλης τις απαθανάτισε λίγο πριν τον αγώνα με το Εύοσμο, όπου ήταν και αυτή η ομάδα εκεί, όπως και όλες των ακαδημιών για να στηρίξουν τον Πιερικό Αρχέλαο.

Στη φωτογραφία όρθιες από αριστερά: Δόβα Έλενα - γυμνάστρια, Ξενίδου Φωτεινή, Γιαλίδου Κωνσταντίνα και Λιανού Ροδή. Κάτω: Μπουρονίκου Φένια, Σιαμάγκα Ελένη και Καρμίρη Φωτεινή.

● Από τον τοπικό σύνδεσμο διαιτητών μπάσκετ, ο Γιώργος Τανατζής, για το πρωτάθλημα της Α1, «σφυρίζει» στον αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο και ο Πέτρος Παπαπέτρου στην Αθήνα τον Πανελλήνιο με το Περιστέρι, ενώ για την Α2 ο Σταύρος Ταρενίδης στο Αιγάλεω με τον Αμύντα.

● Τέλος, πλούσιο είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΜ. Οι ομάδες του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και ΣΦΚ Κατερίνη συμμετέχουν στα παρακάτω παιγνίδια:

-                     Ανδρών / Β΄ κατηγορία - B΄ γύρος, 5η αγωνιστική. Σάββατο 6.3.2010, κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 16,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ - ΓΑΣ Κορινός.
-                     Γυναικών  / Α΄ κατηγορία - B΄ γύρος, 5η αγωνιστική. Κυριακή 7.3.2010, κλειστό γυμναστήριο Δ. Βικέλας Βεροίας, ώρα 16,00 / ΑΟΚ Βεροίας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
-                     Εφηβικό / Τελική φάση, Β΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 7.3.2010, γυμναστήριο Αριδαίας, ώρα 10,00 / ΦΟ Αριδαίας - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ.
-                     Νεανίδων /  Β΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Σάββατο 6.3.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 14,00 /  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΣ Σκυδραϊκός.
-                     Παιδικό / Τελική φάση, Α΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Κυριακή 7.3.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 - ΦΟ Αριδαίας και
-                     Παμπαίδων / Τελική φάση, Α΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Σάββατο 6.3.2010, γυμναστήριο Γιαννιτσών, ώρα 14,00 / ΦΟ Αριδαίας - ΣΦΚ Κατερίνη 2008.

ΦΩΤΟ:

4 ΚΥΠΕΛΑ Ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Πεμπτη 04.03.2010
(ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΛΟΙ)

Στους 1ους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος, οι οποίοι διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ιππασίας Θεσσαλονίκης (ΚΕΙΘ) την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010, οι αθλητές-ιππείς του Ιππικού Ομίλου Πιερίας, με πρωταγωνίστρια την Μαριάννα Μπάσδρα, ξεκίνησαν την νέα αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες.
Ειδικότερα:
Στην κατηγορία Α3 παίδων:
Η Μαριάννα Μπάσδρα με τον ίππο For Ever και ποσοστό 69,13% κατέκτησε την 1η θέση και το κύπελο.
Η Μαριάννα Μπάσδρα με τον ίππο Gelo Notturno
κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.
Στην κατηγορία Α3 ενηλίκων:
Η Φένια Ταραρά με τον ίππο Don 280 κατέκτησε την 4η θέση.
Στην κατηγορία Α4 παίδων:
Η Μαριάννα Μπάσδρα με τον ίππο Gelo Notturno κατέκτησε την 1η θέση και το κύπελο.
Η Μαριάννα Μπάσδρα με τον ίππο For Ever κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.
Στην κατηγορία Α5 παίδων:
Η Μαριάννα Μπάσδρα με τον ίππο Gelo Notturno κατέκτησε την 1η θέση και το κύπελο.
Στην κατηγορία Β6:
Ο Δημήτρης Τερζής με τον ίππο ΑΚΙΝΟ κατέκτησε την 1η θέση και το κύπελο.
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Κυπελλούχος της Ε.Π.Σ Πιερίας - Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Α.Ε Ποντίων Κατερίνης Α.Ε Ποντίων- Γ. Ολύμπιος Λόφου 3-0

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010
Η Α.Ε Ποντίων δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί και επικρατώντας του Γ. Ολυμπίου  με 3-0 πήρε το Κύπελλο της Ε.Π.Σ Πιερίας.
Δίκαιη η νίκη της  Α.Ε Ποντίων που με τη χθεσινή κατάκτηση του Κυπέλλου ζευγαρώνει τις επιτυχίες της τα δύο τελευταία χρόνια. Αν μάλιστα κατακτήσει και τον τίτλο στον 3ο Όμιλο της Δ΄ Εθνικής θα κάνει και δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ αφού πέρυσι πήρε Κύπελλο και πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Πιερίας.
Οι νικητές ήταν καλύτεροι σαφώς στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απέναντι σε έναν αντίπαλο που στάθηκε πολύ καλά αλλά ...

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - Συνέχισαν το αήττητο οι παγκορασίδες του Πιερικού ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 3-0 (25-10, 25-12, 25-12)

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010
Το αήττητο σερί τους συνέχισαν οι παγκορασίδες του Πιερικού όπου κέρδισαν το Πάνθεον με 3-0 σετ παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας στη 2η αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πιερικού αποτελεί τη νεαρότερη ομάδα της κατηγορίας αφού  στο σύνολό της σχεδόν αποτελείται από κορίτσια που πηγαίνουν στο δημοτικό, δηλαδή ηλικίας 12 χρονών και κάτω όταν οι άλλες ομάδες αγωνίζονται με 15χρονες. Παρόλα αυτά η σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού απέδωσε ήδη τους πρώτους καρπούς πάρα πολύ νωρίς, τα κορίτσια του Πιερικού έχουν κάνει ήδη υπέρβαση με τα αποτελέσματα που έχουν φέρει και έχουν δείξει τι θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια.
Στο παιχνίδι της Κατερίνης τα κορίτσια του Πιερικού και στα τρία σετ πήραν διαφορά από την αρχή του κάθε σετ και τα κέρδισαν εύκολα. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Κ.Σαρρή να δώσει ευκαιρία σε ....

ΕΠΣΠ - Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας 22η Αγωνιστική

Πιερικός - Κατά γκρουπ η χθεσινή προπόνηση του Πιερικού

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010
Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού.
Το πρόγραμμα και για τα δύο γκρουπ ήταν ίδιο. Άρχισε με το ζέσταμα που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο και συνεχίστηκε με διάφορες ασκήσεις δύναμης στην αίθουσα βαρών «Ηρακλής) του Δημοτικού Σταδίου. Το τελευταίο στάδιο της προπόνησης έγινε στο βοηθητικό γήπεδο και περιλάμβανε ανοίγματα.
Δεν προπονήθηκαν οι δύο τραυματίες, ο Γιώργος Μακρής που υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και χθες αργά το βράδι αναμενόταν να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα  και ο νεαρός Νίκου που απουσιάζει εδώ και ένα μήνα με παρόμοιο τραυματισμό  που ήταν όμως πιο βαρύς από ότι του Μακρή.
Το ιατρικό ανακοινωθέν για το θέμα του Μακρή αναφέρει και πάλι ότι θα απουσιάσει σίγουρα ένα μήνα.
Στο μεταξύ ο Ολγκίν προπονήθηκε κανονικά έβγαλε χωρίς καμία ενόχληση  όλο το πρόγραμμα από το οποίο απουσίαζε η χρησιμοποίηση της μπάλας. Στον Πιερικό είναι αισιόδοξοι ότι τελικά ο Ολγκιν θα είναι έτοιμος  και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Σούλη Παπαδόπουλου που χθες όλο το πρωινό το έβγαλε στο γήπεδο επειδή οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε δύο διαφορετικά γκρουπ και με διαφορετική ώρα έναρξης. Σήμερα η προπόνηση θα αρχίσει λίγο μετά τις 2:30μ.μ.(ΤΟΠΙΚΗ)
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks